Kunstkatjes in de Media;

Na alle leuke reacties in de Facebook groepen "Dit is Tiel Rivierenland" en "Betuwe in beeld", schreef Tessa Ariaans een positief krantenartikel in de Gelderlander en werd ik door Menno Provoost van omroep Gelderland en Regio TvTiel gevraagd om mee te werken aan een filmpje over de graffiti katjes die in Tiel overal opduiken. 

Dat had effect, heel veel reacties op mijn site, en ook nog in de facebookgroepen.

Op maandagochtend 30 november werd ik door het jeugdjournaal gevraagd om mee te werkenaan een item, maar daar heb ik voor bedankt, het moest van de kunstenaar blijven en niet mijn show worden. 

Net na twaalf uur op maandag 30 november werd ik door oud collega's er op geattendeerd, dat ik in het journaal van 12 uur zat en ook op de radio te horen was.

Met als gevolg, dat wat ik graag wilde, "contact met de kunstenaar hebben, om zijn/haar beweegredenen te mogen horen" lukte.

Via Via kreeg ik te horen dat de kunstenaar ontzettend blij is met alle positieve en leuke reacties uit de Tielse samenleving en mij wilde bedanken voor het op gang brengen van de media aandacht.

De interpretatie was de juiste, 'iets positiefs brengen" in deze tijd.  

Vandaag werd ik verrast met een mooie kattenkerstkaart van de kunstenaar met een persoonllijke boodschap. De kaart rook nog helemaal vers. Deze lijst ik in en krijgt een plekje in onze kattengalerij thuis.

De Gelderlander

De Gelderlander

Teletekst

Teletekst

Filmpje Omroep Gelderland en RegioTvTiel

Opmerkingen

02.12.2020 09:11

Rony Put

Wat een mooie gedetailleerde toelichting via je mooie fotowerk

02.12.2020 12:44

Fred de Langen

Hartelijk dank Rony voor deze fijne reactie.

01.12.2020 17:57

Wendy van de Geijn

Wat ontzettend leuk Fred. Fijn dat de kunstenaar ook blij is met de aandacht en hopelijk inspireert dit tot nog meer kunstkatten in Tiel.

02.12.2020 06:24

fred de Langen

Dank voor je fijne reactie.

01.12.2020 17:00

Ton Junte.

Prachtig en heel mooi initiatief, ga a u b .hier mee door👍👍👍

02.12.2020 06:25

Fred de Langen

Dankjewel Ton, ik wandel en zoek nog wel even door.